سقوط مرگبار هواپیما در نزدیکی پاریس؛ سه نفر کشته شدند + فیلم زلزله "ازگله" در استان کرمانشاه را لرزاند (۱۱ تیر ۱۴۰۳) از عوارض خطرناک شب‌کاری چه می‌دانید؟ جزییات جدید از جنایت هولناک در خیابان کارگر جنوبی تهران جزئیات دستگیری شرور مسلح سابقه دار در تهران چرا مردها علاقه‌ای به معلم شدن ندارند؟ لیست جدید لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد (۱۰ نیر ۱۴۰۳) برخورد خودرو با ستون برق در مشهد یک مصدوم برجای گذاشت جزییات کشف اسکلت انسان در جریان لوله‌کشی + عکس آتش سوزی منزل مسکونی یک مصدوم برجای گذاشت (۱۰ تیر ۱۴۰۳) همه چیز درباره ثبت نام دانش‌آموزان افغانستانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ + جزئیات از انتشار تصویر مدارک هویتی در فضای مجازی خودداری کنید زوج مواد فروش در شرق مشهد به دام افتادند (۱۰ تیر ۱۴۰۳) چگونه فرزندانی مستقل داشته باشیم دستور رسیدگی خارج از نوبت به پرونده ضرب و شتم نگهبان پارک خورشید مشهد تصادف موتورسیکلت‌ها در اطراف مشهد ۲ فوتی بر جای گذاشت کم‌آبی شدید بدن سبب مرگ می‌شود رمزگشایی از ۲۰ فقره سرقت وسایل از باغ‌ها و کابل‌های فشارقوی برق در شهرستان طرقبه‌شاندیز
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

آبی که دو بار جوشیده باشد ضرر دارد؟

  • کد خبر: ۲۲۶۷۱۷
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
آبی که دو بار جوشیده باشد ضرر دارد؟
ممکن است در آب لوله کشی شده برخی ناخالصی‌ها وجود داشته باشد که ما را مجبور به جوشاندن قبل از استفاده آب بکند، اما بعضی افراد بر این باورند که آب چندبار جوشانده شده خطرناک است.

به گزارش شهرآرانیوز، مطمئننا همه می ‎دانند که نوشیدن آب شیر دلچسب نیست و بسیاری از مردم فکر می‎ کنند که آیا امکان دوباره جوشاندن آب وجود دارد؟ از آن گذشته، این عقیده وجود دارد که با جوشاندن مکرر آب، ترکیباتی مانند آب سنگین، نمک معدنی غلیظ و ماده‌های سمی از جنس کلر در آن ایجاد می ‎شوند، درنتیجه، نوشیدن همچین آبی برای سلامتی خطرناک است.

کیفیت آب در کشور‌های مختلف متفاوت است، اما اگر شاخص‌های کلی در نظر گرفته شود، ممکن است برخی ناخالصی‌ها در چنین آبی وجود داشته باشد که اولین ماده کلر است که به منظور تصفیه شدن آب استفاده می ‎شود.

ماده‌ی خطرناک بعدی، نمک‌های کلسیم و منیزیم هستند که وقتی به جوش می ‎آیند روی دیواره‌های داخلی کتری به شکل رسوب می‌چسبند و فلزات سنگین مانند سرب، استرانسیم و روی نیز ممکن است در دوز‌های کم وجود داشته باشند.

جوشاندن آب منجر به تشکیل به اصطلاح “آب سنگین” می ‎شود که حاوی دوتریوم و ترتیوم است و با این حال پس از جوشیدن آب این دو ماده با اندازه‌های بسیار ریز تشکیل می ‎شوند و آسیبی به همراه ندارند.

وقتی آب می‌جوشد، غلظت نمک‌های معدنی در آن افزایش می ‎یابد چرا که آب تبخیر می ‎شود، اما نمک‌ها باقی می ‎مانند و به همین خاطر نمک‌ها به راحتی داخل کتری رسوب می ‎کنند و این رسوب‌ها بی خطرند، اما بهتر است کتری مرتبا تمیز شود.

هنگام جوشاندن آب، کلر با ترکیبات آلی موجود در آب تعامل دارد و مواد سمی بیشتری ایجاد می ‎کند پس برای تصفیه کردن آب شیر به آن کلر اضافه می ‎کنند که البته کلر برای سلامتی مضر نیست، اما آب کلرشده پوست را خشک می ‎کند و می ‎تواند موجب تشدید آکنه شود؛ بنابراین اگر از آب مرغوب استفاده شود و رسوبات داخل کتری مرتبا تمیز شود، می‎ توان آب را بار‌ها و بار‌ها جوشاند، چرا که هیچ خطری برای سلامتی فرد ندارد.

منبع: همشهری

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->